Fie ca vrei sa iti promovezi compania sau un eveniment comunitar, fie ca vrei sa marchezi un eveniment privat, indiferent de dimensiunea proiectului, oricat de creativa ar fi ideea ta, avem solutia de personalizare potrivita nevoilor tale.

Iata ce putem face pentru tine:

Termografia sau transferul termic consta in aplicarea, la o anumita temperatura, a unui colant taiat la cutter-plotter dupa o grafica vectoriala.

Foliile de transfer termic sunt disponibile intr-o gama variata de culori si texturi (mate, lucioase, transparente, fluorescente, glitter, 3D, catifea).

Acest procedeu este recomandat pentru grafici simple, fara multe detalii, pe aproape orice tip de material textil, pentru tiraje mici.

Serigrafia este un procedeu de imprimare pe suprafete netede sau cu o raza mare de curbura, procedeu care consta in aplicarea unui strat de cerneala printr-un sablon cu decupari acoperite cu o sita fina. Cele mai fine site care se pot realiza au o calitate de imprimare de maxim 300 dpi.

Serigrafia este foarte rezistenta in timp si este potrivita atat pentru materiale textile (tricouri, sepci, halate, geci etc), cat si pentru materiale solide (autocolant, agende etc).

Acest procedeu este recomandat pentru imagini monocrome si pentru policromii realizate prin suprapuneri de culori, pentru grafici nu foarte detaliate. Numarul de culori imprimate pe textile variaza intre 1 si 10 in cazul pigmentilor pe baza de apa si intre 1 si 5 in cazul imprimarii cu plastisol. Din cauza costurilor ridicate pentru realizarea sitelor, serigrafia este potrivita pentru tirajele medii si mari.

Sublimarea consta in transferul pigmentului de culoare de pe coala pe care este imprimat pe suportul final.

Acest procedeu este recomandat pentru textile care au in compozitie minim 60% poliester (tricouri, hanorace, sacose, umbrele etc) si pentru suporturi precum ceramica, metal, lemn, sticla care au fost tratate in prealabil pentru sublimare (cani, brelocuri, brichete etc).

Sublimarea nu este potrivita pentru materiale din bumbac sau inchise la culoare.

Printul digital este potrivit pentru imprimarea pe suprafete textile mari sau pentru imprimeuri fashion intrucat cerneala intra in tesatura, fara a lasa vreo pelicula pe suprafata materialului. In cazul imprimarii pe textile colorate, cerneala are un aspect usor cauciucat, dar placut la atingere.

Acest procedeu este recomandat pentru personalizarea materialelor textile care au in compozitie minim 50% fibra naturala (tricouri, camasi , hanorace, sacose etc).

Se poate printa orice imagine, in oricate culori, fiiind ideala pentru tiraje mici si medii.

Broderia computerizata este un tip de cusatura in relief aplicata pe suport textil. Prin acest procedeu, imprimeul solicitat de client este prelucrat electronic de un soft conectat la masinile de brodat.

Datorita programelor computerizate actuale, se pot realiza broderii complexe (texte, elemente grafice, sigle) intr-o gama variata de culori si cu o mare acuratete a detaliilor.